omatoimitreenaaminen pikku-vaparihallissa kesäkaudella 2022

Pikku-Vaparihalli tarjoaa nyt mahdollisuuden omatoimiselle harjoittelulle hallin tiloissa myös kesäkuukausina omatoimiselle treenaamisille ilmoitettuina aikoina. Omatoimisesti treenaamaan pääsee ostamalla Omatoimitreenipassin Lempäälän Monitoimihalli Oy:n verkkokaupasta. Omatoimitreenipassi on henkilökohtainen ja sen ostajalle annetaan käyttöön älypuhelimeen ladattava mobiiliavain, jolla pääsee sisään halliin ulko-ovesta passin voimassaolon ajan.

Kesäajalle on myynnissä:

kuukausipassi (ostopäivästä 31 päivää eteenpäin) verolliseen hintaan 25€

kesäpassi(ostopäivästä syyskuun 2022 loppuun) verolliseen hintaan 55€

10% sisaralennus verollisesta hinnasta on voimassa ensimmäistä ostosta seuraavista samaan perheeseen ostettavista passeista.

Omatoimiselle treenaamiselle varatut ajat ilmoitetaan viikoittain www.pikkuvapari.fi nettisivuilla Ajankohtaista-osiossa. Joukkuetreeneistä tai muista tilaisuuksista johtuvat pikaisetkin muutokset ennakkoon ilmoitettuihin aikoihin ovat kuitenkin mahdollisia, etenkin nyt Lempäälässä toteutettavien kenttäremonttien aikana. Mahdolliset päivitykset ilmoitettuihin aikoihin kannattaakin tarkistaa säännöllisesti nettisivuilta.

Omatoimitreenipassin haltijan edellytetään noudattavan ostotapahtuman yhteydessä kerrottuja ehtoja passin käytölle sekä annettuja ohjeita käyttäytymiselle hallissa.

Keskeisimmät säännöt omatoimitreenaajille:

–  Älä tule treenaamaan sairaana tai oireisena.

–  Tullessasi halliin näytä omaa avainsovellusta aina ulko-oven lukijalaitteelle. Älä päästä muita mukanasi sisälle halliin. Varmista, että ulko-ovi lukkiutuu perässäsi.

–  Huolehdi, että treenikenkäsi ovat puhtaat. Vältä syömistä tekonurmialueella – pukusuojat ovat tätä varten käytettävissä. Juomana vain vettä tekonurmialueelle.

–  Anna jokaiselle oma rauha ja tila harjoitteluun.

–  Treenin lopuksi palauta mahdollisesti käyttämäsi välineet niiden omille paikoilleen.

–  Poistu hallista viimeistään omatoimitreenille varatun ajan päättyessä. Poistuessasi sammuta valot harjoitusalueelta ja käytävältä, jos muita treenaajia ei jää jäljessäsi halliin. Varmista, että ulko-ovi lukkiutuu jäljessäsi.