Pikku-Vaparista voidaan ostaa vuoroja joukkueharjoituksia varten. Talvikaudella ( lokakuu-huhtikuu) pyritään myymään ensisijaisesti vakiovuoroja. Vakiovuoroista ylijääneitä aikoja myydään yksittäisinä varauksina. Ajat joukkueiden harjoitusvuoroille ovat arkisin klo 15.30 – 22.30 ja viikonloppuisin klo 12.30 – 22.30.

Vakiovuoroista tehdään kirjallinen sopimus asiakkaan kanssa. Yksittäiset vuorovaraukset laskutetaan varaajalta etukäteen, tai poikkeavasta järjestelystä tilausvahvistuksella erikseen sopien.

Kysy lisätietoja: 040-5578259 (Petri Mäkinen) tai lekifutis.vapari@gmail.com

Pikku-Vaparissa on mahdollisuus järjestää turnauksia/pelitapahtumia ja pienimuotoisia ”harjoitusleirejä” pääasiassa viikonloppuisin klo 8.30 – 12.30. Koulujen loma-aikoina myös arkipäivisin.

Kenttä soveltuu hyvin 5v5 peleihin tai vaihtoehtoisesti kentällä mahtuu pelaamaan myös poikittain kahdella kentällä samaan aikaan 4v4 pelejä. Erikseen sopien on mahdollista hyödyntää myös hallin kokoustiloja esim. videopalavereihin.

Kysy lisätietoja: 040-5578259 (Petri Mäkinen) tai lekifutis.vapari@gmail.com

Pikku-Vaparihalli tarjoaa myös mahdollisuuden omatoimiseen jalkapallotaitojen harjoitteluun ja pelailuun ennalta ilmoitettavina aikoina kun hallilla ei ole varattuja vuoroja. Omatoimiharjoitteluun osoitetut ajat ilmoitetaan ennakkoon viikoittain hallin nettisivuilla ja blogissa. 

Mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun on tarkoitettu ennen muuta juniori-ikäisille palloilijoille. Omatoiminen treenaaminen hallissa edellyttää voimassaolevaa ”Omatoimitreenipassia”. Omatoimitreenipassi on henkilökohtainen ja voimassa määrätyn ajan.

Lisätiedot ja passin ostaminen Verkkokauppa -sivulta.

Pikku-Vaparissa on mahdollisuus järjestää omatoimiset liikunnalliset synttärit tms. juhlatilaisuuksia. Kenttäalueen vuokraan sisältyy mahdollisuus tarjoilujen järjestämiseen alakerran kahviotilassa.

Lisätiedot ja varaukset: 040-5578259 (Petri Mäkinen) tai lekifutis.vapari@gmail.com

Kevään 2020 hinnasto:

Kenttävuorot: Arkisin 80-100€ tunnilta, viikonloppuisin 100€ tunnilta (+alv.)

Turnaukset/harjoitusleirit: Sovitaan järjestäjän kanssa erikseen ajankohdan ja tapahtuman keston mukaan. Lähtökohtana yksittäisten kenttävuorojen hinnat.

Juhlat, esim synttärit: 100€ tunnilta (+alv) – sisältää tunnin kenttäaikaa ja tunnin kahvioaikaa ennen tai jälkeen kenttävuoron.

Omatoimitreenipassi: Katso tarjolla olevat tuotteet ja hinnat Verkkokauppa -sivulta.