Lempäälässä on huhtikuusta 2018 alkaen toiminut ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu jalkapallohalli, nimeltään Pikku-Vaparihalli.

Pikku-Vaparihallissa järjestetään harjoituksia, pelejä, turnauksia ja tapahtumia, joiden kävijämäärät ovat n.  4000 – 5000 kävijää kuukaudessa. Ennen kaikkea halli on yhteinen tila lähes 800 lempääläiselle jalkapalloilijalle, tarjoten kunnolliset talviajan harjoitusolosuhteet erityisesti nuoremmille junioripelaajille.

Entiseen teollisuushalliin on asennettu laadukas tekonurmi (DROP4008, nukkapituus 40mm, hiekkaa 8mm, kumirouhetta 17mm). Harjoittelua varten on varsinainen kenttäalue (25m x 50m) ja erillinen lämmittelyalue (7m x 12m). Hyvän ilman laadun ja turvallisen harjoittelun takaa palosuojattu ja päästötön vihreä TPO-rouhe. Hallilla on pukuhuoneet (2kpl), wc:t ja suihkut.

Halli sijaitsee Sääksjärvellä Aittomäentie 9:ssä. Hallin piha-alueella on käytettävissä runsaat 50 autopaikkaa. 

Tervetuloa Lempäälän Pikku-Vaparihalliin pelaamaan ja harjoittelemaan!

Hallin säännöt

1. Kun tulet itse tai tuot lapsesi hallille, Aittomäentielle EI SAA pysäköidä autoa. Jos pysäköit, käytä aidatulla piha-alueella hallin edessä tai päädyssä tätä varten olevia alueita. 

Älä pysäköi hallin edessä paikoille, jotka on merkitty varatuiksi. Autoa ei saa pitää tyhjäkäynnillä hallin seinustalla, koska pakokaasut imeytyvät siitä ilmaottojen kautta hallin sisätiloihin.

2. Puhdista kenkäsi kun tulet sisälle. Kulku hallin tekonurmialueella ulkokengissä on kielletty. Harjoittelua varten tulee vaihtaa jalkaan puhtaat kengät tai kulkea nurmialueella sukkasillaan.

3. Koirien ym. eläimien tuonti hallitiloihin on kielletty.

4. Älä likaa tekonurmea (teipillä, makeilla juotavilla, roskilla tms.)

5. Tupakointi, nuuskankäyttö ja päihdyttävien aineiden nauttiminen on kielletty kaikkialla hallin alueella. Tekonurmelle, lattioille ja seiniin syljeskely on kielletty.

6. Ruokien ja juomien vieminen tekonurmialueelle on kielletty, vain puhdas vesi sallitaan. Käytä vedelle aina juomapulloa, jossa on korkki. Ruokien nauttiminen on tapahduttava hallin pukuhuonetiloissa.

7. Palloa saa potkia vain suojaverkkojen rajaamalla kenttäalueella. Kaikenlainen tahallinen pallon tai muun välineen heitto, lyönti tai potku hallin seiniin, ikkunoihin, lamppuihin tai muihin laitteisiin on kielletty.

8. Roikkuminen ja kiipeily kentän suojaverkoissa ja maaliverkoissa on kielletty.

9. Asiaton oleskelu ja kulkeminen hallissa, pukuhuoneissa ja porraskäytävän alueella on kielletty. Metelöintiä pukuhuone ja aulatiloissa tulee välttää. 

Vaparihalli

10. Hallin varasto- ja huoltotiloihin on pääsy kielletty.

11. Aulassa on numeroituja lukollisia lokerikkoja arvoesineiden säilyttämistä varten. Numeroitu avain on palautettava lokeron lukkoon harjoituksesta pois lähdettäessä.

12. Junioriryhmillä on oltava aikuinen ohjaaja mukana harjoituksissa.

13. Hallin ulko-oven sulkeutumista ei saa estää millään oven väliin laitettavilla esteillä. Poistuessasi hallista varmista, että ulko-ovi menee kunnolla kiinni.

14. Jos lähdet viimeisenä hallilta, sammuta valot halli- ja muista tiloista.

15. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat käytön jälkeen samassa tai siistimmässä kunnossa kuin käyttövuorolle tultaessa.

16. Vahingon sattuessa on siitä ilmoitettava mahdollisimman pikaisesti halliyhtiön edustajalle numeroon 040 – 557 8259. Tilanteen salliessa vahingon aiheuttajan on pyrittävä rajoittamaan vahingosta hallille aiheutuvia seurauksia, sikäli kun se on turvallista.