Omatoiminen treenaaminen hallissa edellyttää voimassaolevaa ”Omatoimitreenipassia”. Omatoimitreenipassi on henkilökohtainen ja voimassa passissa ilmoitetun ajan sen jälkeen kun se on maksettu halliyhtiön tilille. 10-vuotiaille ja sitä nuoremmille treenipassi sallii vanhemman mukanaolon harjoittelussa. Jos perheessä on useampi juniori-ikäinen passin hankkija, saavat toinen ja sitä seuraavat passin hankkijat kukin 10% alennuksen listahinnasta.

Tilaa passi haluamallesi ajanjaksolle hallin verkkokaupasta (ks. valikoima yläpuolella). Täytä tarvittavat asiakastiedot ja valitse valikosta soveltuva maksutapa. Maksun kirjauduttua hallin tilille saat ilmoittamaasi älypuhelimen numeroon ohjeet henkilökohtaisen koodiavaimen lataamiseen puhelimeesi. Koodiavaimella pääset sisään halliin omatoimiharjoitteluun osoitettuina aikoina. Hallin kulunvalvonta rekisteröi saapumisesi halliin. Omatoimiharjoitteluun osoitetut ajat ilmoitetaan ennakkoon viikoittain hallin nettisivuilla ja blogissa.

Huom. Omatoimitreenipassi on henkilökohtainen ja sen ostajalta edellytetään 15 vuoden ikää. Jos ostat passin esimerkiksi lapsellesi niin kirjoita lapsen nimi ja puhelinnumero tilauksen kommenttikenttään jolloin annat suostumuksesi passin hankintaan ja avainkoodin lataamiseen.

Hae Play Kaupasta ilmainen JustIn Mobile -sovellus ja lataa se puhelimeen, johon haluat asiakas-/kulkutunnisteen hallille sisäänpääsyä varten.

Ilmoita Vaparihallin numeroon tekstiviestillä tai soittamalla kun olet saanut sovelluksen ladattua puhelimeesi, jolloin kulkutunniste voidaan aktivoida käyttöösi. Henkilökohtainen kulkutunnisteesi on aktivoituna kun näet avatessasi sovelluksen saat näkyviin CLAUDO kuvakkeen. 

Hallille tullessa avaa kulkutunniste puhelimellasi JustIn Mobile -kuvakkeesta ja vie puhelin hallin ulko-ovessa olevan lukijalaitteen eteen niin, että puhelin koskettaa lukijan etupintaa. Pidä puhelinta lukijan edessä niin pitkään, että laitteeseen syttyy vihreä valo merkiksi hyväksytystä kulkutapahtumasta ja oven lukko aukeaa. Sisään menoa varten lukko on ohjelmoitu pysymään auki 6 sekunnin ajan, jonka jälkeen punainen välähdys ja piippaus kertovat lukon lukittuneen uudelleen. Varmista, että ovi sulkeutuu jäljessäsi.

Sisään kirjautumisestasi tallentuu tieto hallin kulunvalvontalokiin. Kulkutunniste lakkaa toimimasta ostamasi passin voimassaoloajan päättyessä. Ostaessasi treenipassin uudelle ajanjaksolle kulkutunniste voidaan aktivoida puhelimeen uudestaan. 

Omatoimitreenipassin haltija (ja harjoittelussa mahdollisesti mukana oleva vanhempi) sitoutuu noudattamaan Pikku-Vaparihallin tilojen käytöstä annettuja sääntöjä.

Sääntöjen tahallinen tai tuottamuksellinen rikkominen antaa halliyhtiölle oikeuden lakkauttaa asiakkaan passin ja asiakastunnisteen välittömästi kesken sopimuskauden. Lisäksi halliyhtiö on oikeutettu asettamaan vahingon aiheuttajan täysimääräiseen korvausvastuuseen tahallisesti tai sääntöjen rikkomisen seurauksena hallille, sen kalusteille tai laitteille aiheutetuista vaurioista.

 1. Tullessasi sisään luetuta kulkutunnisteesi aina ulko-oven online lukijalla riippumatta siitä onko ovi lukossa vai auki. Varmista, että ovi menee jäljessäsi kiinni.

Älä päästä kulkutunnisteellasi muita henkilöitä sisään tiloihin. Mikäli asiakas tuo omalla kulkutunnisteellaan hallin tiloihin luvatta ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän tästä kiinni jäädessään maksamaan siitä halliyhtiölle 50€ korvauksen.

 1. Kulkutunniste on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Se on myös erikseen pyynnöstä näytettävä hallin henkilökunnalle, joka voi tarkistaa tunnisteen esittäjän henkilöllisyyden.
 2. Omatoimitreenaajan kulkutunnistetta saa käyttää hallin ulko-oven avaamiseen ainoastaan halliyhtiön omatoimitreenille ilmoittamina aikoina. Muina aikoina tunnisteella tehty oven avaaminen katsotaan sopimusrikkomukseksi. Kulkutunnisteen käytöstä jää aina lokikirjaus hallin kuluhallintajärjestelmään.
 3. Tupakointi ja nuuskan, alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö on kielletty kaikkialla hallin alueella. Keinonurmelle, lattioille ja seiniin syljeskely on kielletty.
 4. Kulku hallin tekonurmialueille ulkokengissä on kielletty. Harjoittelua varten tulee vaihtaa jalkaan puhtaat kengät tai kulkea nurmialueella sukkasillaan.
 5. Ruokien ja juomien vieminen tekonurmialueelle on kielletty, vain puhdas vesi sallitaan. Käytä vedelle aina juomapulloa, jossa on korkki. Ruokien nauttiminen on tapahduttava hallin odotustilassa tai pukuhuonetiloissa.
 6. Asiaton oleskelu ja kulkeminen hallissa, pukuhuoneissa ja porraskäytävän alueella on kielletty. Hallin varasto- ja huoltotiloihin on pääsy kielletty.
 7. Hallin aula-, odotus- ja pukuhuonetiloissa metelöinti on kielletty.
 8. Palloa saa potkia vain suojaverkkojen rajaamalla kenttäalueella ja hallin takaosan lämmittelytilassa. Kaikenlainen tahallinen pallon tai muun välineen heitto, lyönti tai potku hallin seiniin, ikkunoihin, lamppuihin tai muihin laitteisiin on kielletty.
 9. Roikkuminen ja kiipeily kentän suojaverkoissa ja maaliverkoissa on kielletty.
 10. Harjoittelussa käytetyt välineet tulee palauttaa aina alkuperäisille paikoilleen.
 11. Aulassa on numeroituja lukollisia lokerikkoja arvoesineiden säilyttämistä varten. Numeroitu avain on palautettava lokeron lukkoon harjoituksesta pois lähdettäessä.
 12. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja huolehtimaan siitä, että tilat ovat käytön jälkeen samassa tai siistimmässä kunnossa kuin käyttövuorolle tultaessa.
 13. Vahingon sattuessa on siitä ilmoitettava mahdollisimman pikaisesti halliyhtiön edustajalle numeroon 040-557 8259. Tilanteen salliessa vahingon aiheuttajan on pyrittävä rajoittamaan vahingosta hallille aiheutuvia seurauksia, sikäli kun se on turvallista.
 14. Asiakas on tietoinen, että omatoimitreenaaminen tapahtuu yleensä ilman hallin henkilökunnan paikallaoloa. Omatoimitreenaajien odotetaan käyttäytyvän hyvien tapojen mukaisesti ja huomioivan tekemisissään muut paikallaolijat. Jokaiselle omatoimitreenaajalle on annettava mahdollisuus ja tila harjoittelulle.
 15. Omatoimitreenaaja on vastuussa omasta turvallisuudestaan. Halliyhtiö ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Pikku-Vaparihallin tiloissa tai sen alueella.
 16. Halliyhtiö ei vastaa asiakkaiden tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä asiakkaille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta.

Asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa määritettyjä ehtoja hankkiessaan omatoimitreenipassin Pikku-Vaparihallille hallin verkkokaupasta.

1. ASIAKKUUS

Halliyhtiön verkkokaupan asiakkaita voivat olla 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotias henkilö harjoittelee omatoimisesti hallissa treenipassin hankinnan hyväksyneen huoltajansa vastuulla ja hänelle luovutetaan sisäänpääsyyn mahdollistava asiakastunniste ainoastaan huoltajan hyväksynnällä. Asiakas on tietoinen, että omatoiminen harjoittelu tapahtuu yleensä ilman paikalla olevaa hallin henkilökuntaa.

2. ASIAKASTUNNISTE, ASIAKASTIETOJEN KÄSITTELY

Asiakkaalle luovutetaan käyttöön sisäänpääsyä ja asiakkuuden todentamista varten henkilökohtainen älypuhelimeen ladattava asiakastunniste (=kulkutunniste). Asiakastunniste on aina esitettävä tultaessa sisään halliin. Se on myös erikseen pyynnöstä näytettävä hallin henkilökunnalle. Asiakastunnistetta ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. 

Asiakastunnisteen katoamisesta on viipymättä ilmoitettava hallin yhteystiedoissa annettuun puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Asiakas on vastuussa huolimattomasti säilytetyn asiakastunnisteen väärinkäytöstä mahdollisesti koituvista kustannuksista. Halliyhtiölle ilmoitettu kadonnut tai vioittunut tunniste vaihdetaan veloituksetta.

Halliyhtiö tallentaa omatoimitreenipassin hankinnan yhteydessä kerättävät asiakkaan tiedot (passin haltijan nimi ja puhelinnumero, passin ostajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti (Tietosuojalaki/2018).

3. TARJOTTAVAT PALVELUT

Voimassaoleva omatoimitreenipassi antaa passin haltijalle oikeuden sisäänpääsyyn ja Pikku-Vaparihallin harjoitustilan (kenttäalue ja päädyn lämmittelyalue) käyttöön omatoimiseen harjoitteluun viikoittain erikseen ilmoitettuina omatoimitreeniaikoina. Hallissa esillä oleva välineistö on omatoimitreenaajien vapaasti käytettävissä.

Omatoimitreenipassi on henkilökohtainen. 10-vuotiaille ja sitä nuoremmille treenipassi sallii vanhemman mukanaolon harjoittelussa.

4. ASIAKKUUDEN VOIMASSAOLOAIKA

Asiakkuus on voimassa asiakkaan verkkokaupasta valitsemassa passissa ilmoitetun sopimuskauden ajan. Henkilökohtainen asiakastunniste/kulkutunniste lakkaa toimimasta passissa ilmoitetun sopimuskauden päättyessä.

5. ASIAKKUUDEN IRTISANOMINEN

Ostettua omatoimitreenipassia ei asiakas voi peruuttaa, eikä suoritettuja maksuja palauteta tai hyvitetä millään tavalla. Asiakkaalla on maksetun passin mukainen oikeus harjoitteluun hallissa passissa ilmoitetun kauden loppuun

Pikku-Vaparihallin tilojen käytöstä annettuja sääntöjä (ks kohta 11) tahallinen tai tuottamuksellinen rikkominen antaa halliyhtiölle oikeuden lakkauttaa asiakkaan passin ja asiakastunnisteen välittömästi kesken sopimuskauden. Passista suoritettuja maksuja ei tässä tapauksessa palauteta tai hyvitetä millään tavalla.

6. MAKSUEHDOT

Asiakas voi maksaa verkkokaupassa Omatoimitreeni – tuoteryhmästä valitsemansa passin verkkokaupan sivuilla annetuista vaihtoehdoista valitsemallaan tavalla. Kun ilmoitetun hinnaston mukainen maksu on kokonaisuudessaan kirjautunut halliyhtiön ilmoittamalle pankkitilille, lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistus ja ohjeet asiakas-/kulkutunnisteen käyttöönoton mahdollistavan ilmaisen sovelluksen lataamiseen oston yhteydessä ilmoitetun passinhaltijan älypuhelimeen.

Omatoimitreenipassin ilmoitettu hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron (alv).

7. HINNANMUUTOKSET

Maksetun määräaikaisen passin hintaan ei voida jälkikäteen tehdä muutoksia kesken passissa ilmoitetun sopimuskauden. 

8. MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

9. MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-,  MasterCard- ja Debit Mastercard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: payform@bambora.com

Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

10. TOIMINTAA JA SOPIMUSEHTOJA KOSKEVAT MUUTOKSET

Halliyhtiö pidättää itsellään oikeuden pitää Pikku-Vaparihalli suljettuna, muuttaa omatoimiharjoitteluun käytössä olevia aikoja ja tehdä sesonkiluonteisia loma-aikoihin, pyhäpäiviin jne. liittyviä muutoksia. Halliyhtiö ilmoittaa omatoimiharjoitteluun osoitetuista ajoista ja niihin kohdistuvista muutoksista ennakkoon viikoittain Pikku-Vaparihallin verkkosivuilla ja blogissa.

Halliyhtiö varaa oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja edellyttäen että muutokset eivät johda voimassaolevan sopimuksen keskeisen sisällön muuttamiseen.

11. SÄÄNNÖT

Omatoimitreenipassin haltija (ja harjoittelussa mahdollisesti mukana oleva vanhempi) sitoutuu noudattamaan Pikku-Vaparihallin tilojen käytöstä annettuja sääntöjä.

Sääntöjen tahallinen tai tuottamuksellinen rikkominen antaa halliyhtiölle oikeuden lakkauttaa asiakkaan passin ja asiakastunnisteen välittömästi kesken sopimuskauden. Lisäksi halliyhtiö on oikeutettu asettamaan vahingon aiheuttajan täysimääräiseen korvausvastuuseen tahallisesti tai sääntöjen rikkomisen seurauksena hallille, sen kalusteille tai laitteille aiheutetuista vaurioista.

 1. Tullessassi sisään luetuta kulkutunnisteesi aina ulko-oven online lukijalla riippumatta siitä onko ovi lukossa vai auki. Varmista, että ovi menee jäljessäsi kiinni. Älä päästä kulkutunnisteellasi muita henkilöitä sisään tiloihin. Mikäli asiakas tuo omalla kulkutunnisteella hallin tiloihin luvatta ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän tästä kiinni jäädessään maksamaan siitä halliyhtiölle 50€ korvauksen.
 2. Kulkutunniste on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Se on myös erikseen pyynnöstä näytettävä hallin henkilökunnalle, joka voi tarkistaa tunnisteen esittäjän henkilöllisyyden.
 3. Omatoimitreenaajan kulkutunnistetta saa käyttää hallin ulko-oven avaamiseen ainoastaan halliyhtiön omatoimitreenille ilmoittamina aikoina. Muina aikoina tunnisteella tehty oven avaaminen katsotaan sopimusrikkomukseksi. Kulkutunnisteen käytöstä jää aina lokikirjaus hallin kulunvalvontajärjestelmään.
 4. Tupakointi ja nuuskan, alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö on kielletty kaikkialla hallin alueella. Keinonurmelle, lattioille ja seiniin syljeskely on kielletty.
 5. Kulku hallin tekonurmialueilla ulkokengissä on kielletty. Harjoittelua varten tulee vaihtaa jalkaan puhtaat kengät tai kulkea nurmialueella sukkasillaan.
 6. Ruokien ja juomien vieminen tekonurmialueelle on kielletty, vain puhdas vesi sallitaan. Käytä vedelle aina juomapulloa, jossa on korkki. Ruokien nauttiminen on tapahduttava hallin odotustilassa tai pukuhuonetiloissa.
 7. Asiaton oleskelu ja kulkeminen hallissa, pukuhuoneissa ja porraskäytävän alueella on kielletty. Hallin varasto- ja huoltotiloihin on pääsy kielletty.
 8. Hallin aula-, odotus- ja pukuhuonetiloissa metelöinti on kielletty.
 9. Palloa saa potkia vain suojaverkkojen rajaamalla kenttäalueella ja hallin takaosan lämmittelytilassa. Kaikenlainen tahallinen pallon tai muun välineen heitto, lyönti tai potku hallin seiniin, ikkunoihin, lamppuihin tai muihin laitteisiin on kielletty.
 10. Roikkuminen ja kiipeily kentän suojaverkoissa ja maaliverkoissa on kielletty.
 11. Harjoittelusa käytetyt välineet tulee palauttaa aina alkuperäisille paikoilleen.
 12. Aulassa on numeroituja lukollisia lokerikkoja arvoesineiden säilyttämistä varten. Numeroitu avain on palautettava lokeron lukkoon harjoituksesta pois lähdettäessä.
 13. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja huolehtimaan siitä, että tilat ovat käytön jälkeen samassa tai siistimmässä kunnossa kuin käyttövuorolle tultaessa.
 14. Vahingon sattuessa on siitä ilmoitettava mahdollisimman pikaisesti halliyhtiön edustajalle numeroon 040-557 8259. Tilanteen salliessa vahingon aiheuttajan on pyrittävä rajoittamaan vahingosta aiheutuvia seurauksia, sikäli kun se on turvallista.
 15. Asiakas on tietoinen, että omatoimitreenaaminen tapahtuu yleensä ilman hallin henkilökunnan paikallaoloa. Omatoimitreenaajien odotetaan käyttäytyvän hyvien tapojen mukaisesti ja huomioivan tekemisissään muut paikallaolijat. Jokaiselle omatoimitreenaajalle on annettava mahdollisuus ja tila harjoittelulle.
 16. Omatoimitreenaaja on vastuussa omasta turvallisuudestaan. Halliyhtiö ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Pikku-Vaparihallin tiloissa tai sen alueella.
 17. Halliyhtiö ei vastaa asiakkaiden tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä asiakkaille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta.

12. SOVELTUVA LAKI JA ERIMIELISYYDET

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta mahdollisesti johtuvat erimielisyydet, joita ei voida rakaista keskinäisin neuvotteluin, käsitellään asiakkaan kotipaikan tuomioistuimessa.

Lisäksi asiakkaalla on aina oikeus saattaa kulutushyödykettä koskeva riita-asiansa maksutta myös kuluttajalautakunnan käsiteltäväksi. Lautakunta on puolueeton ja riippumaton, tuomioistuimen ulkopuolinen riidanratkaisuelin. Lautakuntaan valittaminen on asiakkaalle maksutonta.

 

Lempäälä 15.2.2020

Lempäälän Monitoimihalli Oy