Asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan tässä sopimuksessa määritettyjä ehtoja hankkiessaan omatoimitreenipassin Pikku-Vaparihallille hallin verkkokaupasta.

1. ASIAKKUUS

Halliyhtiön verkkokaupan asiakkaita voivat olla 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotias henkilö harjoittelee omatoimisesti hallissa treenipassin hankinnan hyväksyneen huoltajansa vastuulla ja hänelle luovutetaan sisäänpääsyyn mahdollistava asiakastunniste ainoastaan huoltajan hyväksynnällä. Asiakas on tietoinen, että omatoiminen harjoittelu tapahtuu yleensä ilman paikalla olevaa hallin henkilökuntaa.

2. ASIAKASTUNNISTE, ASIAKASTIETOJEN KÄSITTELY

Asiakkaalle luovutetaan käyttöön sisäänpääsyä ja asiakkuuden todentamista varten henkilökohtainen älypuhelimeen ladattava asiakastunniste (=kulkutunniste). Asiakastunniste on aina esitettävä tultaessa sisään halliin. Se on myös erikseen pyynnöstä näytettävä hallin henkilökunnalle. Asiakastunnistetta ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. 

Asiakastunnisteen katoamisesta on viipymättä ilmoitettava hallin yhteystiedoissa annettuun puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Asiakas on vastuussa huolimattomasti säilytetyn asiakastunnisteen väärinkäytöstä mahdollisesti koituvista kustannuksista. Halliyhtiölle ilmoitettu kadonnut tai vioittunut tunniste vaihdetaan veloituksetta.

Halliyhtiö tallentaa omatoimitreenipassin hankinnan yhteydessä kerättävät asiakkaan tiedot (passin haltijan nimi ja puhelinnumero, passin ostajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) omiin tietojärjestelmiinsä ja käsittelee henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti (Tietosuojalaki/2018).

3. TARJOTTAVAT PALVELUT

Voimassaoleva omatoimitreenipassi antaa passin haltijalle oikeuden sisäänpääsyyn ja Pikku-Vaparihallin harjoitustilan (kenttäalue ja päädyn lämmittelyalue) käyttöön omatoimiseen harjoitteluun omatoimitreenille osoitettuina kellonaikoina, jotka ilmoitetaan erikseen viikoittain hallin nettisivulla (www.pikkuvapari.fi) Ajankohtaista- osiossa. Hallissa esillä oleva välineistö on omatoimitreenaajien vapaasti käytettävissä.

Omatoimitreenipassi on henkilökohtainen. Nuoremmille passinhaltijoille treenipassi sallii oman vanhemman mukanaolon tukena harjoittelussa.

4. ASIAKKUUDEN VOIMASSAOLOAIKA

Asiakkuus on voimassa asiakkaan verkkokaupasta valitsemassa passissa ilmoitetun sopimuskauden ajan. Henkilökohtainen asiakastunniste/kulkutunniste lakkaa toimimasta passissa ilmoitetun sopimuskauden päättyessä.

5. ASIAKKUUDEN IRTISANOMINEN

Ostettua omatoimitreenipassia ei asiakas voi peruuttaa, eikä suoritettuja maksuja palauteta tai hyvitetä millään tavalla. Asiakkaalla on maksetun passin mukainen oikeus harjoitteluun hallissa passissa ilmoitetun kauden loppuun

Pikku-Vaparihallin tilojen käytöstä annettuja sääntöjä (ks kohta 11) tahallinen tai tuottamuksellinen rikkominen antaa halliyhtiölle oikeuden lakkauttaa asiakkaan passin ja asiakastunnisteen välittömästi kesken sopimuskauden. Passista suoritettuja maksuja ei tässä tapauksessa palauteta tai hyvitetä millään tavalla.

6. MAKSUEHDOT

Asiakas voi maksaa verkkokaupassa Omatoimitreeni – tuoteryhmästä valitsemansa passin verkkokaupan sivuilla annetuista vaihtoehdoista valitsemallaan tavalla. Kun ilmoitetun hinnaston mukainen maksu on kokonaisuudessaan kirjautunut halliyhtiön ilmoittamalle pankkitilille, lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistus ja ohjeet asiakas-/kulkutunnisteen käyttöönoton mahdollistavan ilmaisen sovelluksen lataamiseen oston yhteydessä ilmoitetun passinhaltijan älypuhelimeen.

Omatoimitreenipassin ilmoitettu hinta sisältää voimassa olevan arvonlisäveron (alv).

7. HINNANMUUTOKSET

Maksetun määräaikaisen passin hintaan ei voida jälkikäteen tehdä muutoksia kesken passissa ilmoitetun sopimuskauden. 

8. MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtuma koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. 

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. 

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

9. MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla ja maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit Mastercard – kortit sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut velvoitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

10. TOIMINTAA JA SOPIMUSEHTOJA KOSKEVAT MUUTOKSET

Halliyhtiö pidättää itsellään oikeuden pitää Pikku-Vaparihalli suljettuna, muuttaa omatoimiharjoitteluun käytössä olevia aikoja ja tehdä sesonkiluonteisia loma-aikoihin, pyhäpäiviin jne. liittyviä muutoksia. Halliyhtiö ilmoittaa omatoimiharjoitteluun osoitetuista ajoista ja niihin kohdistuvista muutoksista ennakkoon viikoittain Pikku-Vaparihallin verkkosivuilla ja blogissa.

Halliyhtiö varaa oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja edellyttäen että muutokset eivät johda voimassaolevan sopimuksen keskeisen sisällön muuttamiseen.

11. SÄÄNNÖT

Omatoimitreenipassin haltija (ja harjoittelussa mahdollisesti mukana oleva vanhempi) sitoutuu noudattamaan Pikku-Vaparihallin tilojen käytöstä annettuja sääntöjä.

Sääntöjen tahallinen tai tuottamuksellinen rikkominen antaa halliyhtiölle oikeuden lakkauttaa asiakkaan passin ja asiakastunnisteen välittömästi kesken sopimuskauden. Lisäksi halliyhtiö on oikeutettu asettamaan vahingon aiheuttajan täysimääräiseen korvausvastuuseen tahallisesti tai sääntöjen rikkomisen seurauksena hallille, sen kalusteille tai laitteille aiheutetuista vaurioista.

 1. Tullessassi sisään luetuta kulkutunnisteesi aina ulko-oven online lukijalla riippumatta siitä onko ovi lukossa vai auki. Varmista, että ovi menee jäljessäsi kiinni. Älä päästä kulkutunnisteellasi muita henkilöitä sisään tiloihin. Mikäli asiakas tuo omalla kulkutunnisteella hallin tiloihin luvatta ulkopuolisia henkilöitä, sitoutuu hän tästä kiinni jäädessään maksamaan siitä halliyhtiölle 50€ korvauksen.
 2. Kulkutunniste on henkilökohtainen ja sitä ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Se on myös erikseen pyynnöstä näytettävä hallin henkilökunnalle, joka voi tarkistaa tunnisteen esittäjän henkilöllisyyden.
 3. Omatoimitreenaajan kulkutunnistetta saa käyttää hallin ulko-oven avaamiseen ainoastaan halliyhtiön omatoimitreenille ilmoittamina aikoina. Muina aikoina tunnisteella tehty oven avaaminen katsotaan sopimusrikkomukseksi. Kulkutunnisteen käytöstä jää aina lokikirjaus hallin kulunvalvontajärjestelmään.
 4. Tupakointi ja nuuskan, alkoholituotteiden, huumeiden tai muiden päihdeaineiden käyttö on kielletty kaikkialla hallin alueella. Keinonurmelle, lattioille ja seiniin syljeskely on kielletty.
 5. Kulku hallin tekonurmialueilla ulkokengissä on kielletty. Harjoittelua varten tulee vaihtaa jalkaan puhtaat kengät tai kulkea nurmialueella sukkasillaan.
 6. Ruokien ja juomien vieminen tekonurmialueelle on kielletty, vain puhdas vesi sallitaan. Käytä vedelle aina juomapulloa, jossa on korkki. Ruokien nauttiminen on tapahduttava hallin odotustilassa tai pukuhuonetiloissa.
 7. Asiaton oleskelu ja kulkeminen hallissa, pukuhuoneissa ja porraskäytävän alueella on kielletty. Hallin varasto- ja huoltotiloihin on pääsy kielletty.
 8. Hallin aula-, odotus- ja pukuhuonetiloissa metelöinti on kielletty.
 9. Palloa saa potkia vain suojaverkkojen rajaamalla kenttäalueella ja hallin takaosan lämmittelytilassa. Kaikenlainen tahallinen pallon tai muun välineen heitto, lyönti tai potku hallin seiniin, ikkunoihin, lamppuihin tai muihin laitteisiin on kielletty.
 10. Roikkuminen ja kiipeily kentän suojaverkoissa ja maaliverkoissa on kielletty.
 11. Harjoittelusa käytetyt välineet tulee palauttaa aina alkuperäisille paikoilleen.
 12. Aulassa on numeroituja lukollisia lokerikkoja arvoesineiden säilyttämistä varten. Numeroitu avain on palautettava lokeron lukkoon harjoituksesta pois lähdettäessä.
 13. Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja huolehtimaan siitä, että tilat ovat käytön jälkeen samassa tai siistimmässä kunnossa kuin käyttövuorolle tultaessa.
 14. Vahingon sattuessa on siitä ilmoitettava mahdollisimman pikaisesti halliyhtiön edustajalle numeroon 040-557 8259. Tilanteen salliessa vahingon aiheuttajan on pyrittävä rajoittamaan vahingosta aiheutuvia seurauksia, sikäli kun se on turvallista.
 15. Asiakas on tietoinen, että omatoimitreenaaminen tapahtuu yleensä ilman hallin henkilökunnan paikallaoloa. Omatoimitreenaajien odotetaan käyttäytyvän hyvien tapojen mukaisesti ja huomioivan tekemisissään muut paikallaolijat. Jokaiselle omatoimitreenaajalle on annettava mahdollisuus ja tila harjoittelulle.
 16. Omatoimitreenaaja on vastuussa omasta turvallisuudestaan. Halliyhtiö ei vastaa asiakkaiden omaisuudesta, sairastumisesta, loukkaantumisesta tai onnettomuudesta Pikku-Vaparihallin tiloissa tai sen alueella.
 17. Halliyhtiö ei vastaa asiakkaiden tai muiden kävijöiden omaisuudelle aiheutuneista vahingoista, eikä asiakkaille aiheutuneista henkilövahingoista, jotka johtuvat onnettomuustapauksesta tai toisen asiakkaan toiminnasta.

12. SOVELTUVA LAKI JA ERIMIELISYYDET

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta mahdollisesti johtuvat erimielisyydet, joita ei voida rakaista keskinäisin neuvotteluin, käsitellään asiakkaan kotipaikan tuomioistuimessa.

Lisäksi asiakkaalla on aina oikeus saattaa kulutushyödykettä koskeva riita-asiansa maksutta myös kuluttajalautakunnan käsiteltäväksi. Lautakunta on puolueeton ja riippumaton, tuomioistuimen ulkopuolinen riidanratkaisuelin. Lautakuntaan valittaminen on asiakkaalle maksutonta.

 

Lempäälä 1.10.2021

Lempäälän Monitoimihalli Oy